Semínka na klíčení
Nejprodávanější
Značky

Klíčky ředkvičky obsahují vysoké množství vitamínu C, E, B a také minerály jako jsou draslík, železo, měď a vápník.Mají pikantní...

Klíčky alfalfa neboli vojtěška jsou bohatým zdrojem vitamínů A, B, C, E, K, aminokyselin, minerálních látek a stopových prvků.

Klíčky brokolice jsou nejlepší v kombinaci se sýrem. Hodí se jak při vaření teplých i studených pokrmů. Nejcennějším složkou brokolice...

Klíčky červeného zelí jsou vynikajícím zdrojem vitaminů A a C a B, E, H, K, PP, také obsahují velké množství vápníku, železa, hořčíku,...

Čínská směs je složena z druhů, které jsou často používány v asijské kuchyni. Směs obsahuje druhy, které jsou neocenitelným zdrojem...

Klíčky čočky jsou bohatým zdrojem bílkovin, vitamínů B1, B2, PP, a mnoho dalších základních živin, jako jsou vápník, fosfor, železo,...

Fazole Adzuki jsou chuťově podobné fazolím mungo. Její červeno-hnědá semena jsou zdrojem minerálních látek a řadu vitamínů E,...

Klíčky fazole mungo mají ořechovou chuť, jsou bohaté na vitamíny, bílkoviny a další minerály. Pomáhají při detoxikaci těla.

Klíčky Hořčice mají ostrou a výraznou chuť i vůni. Obsahuje fytoncidy, které mají schopnost ničit bakterie a podporují dobré fungování...

V tomto mixu semínek na klíčení najdete nejvíce cenných látek, minerálů, aminokyselin a vitamínů, ale taky minerálních látek jako je:...

Vypěstujte si čerstvé klíčky a výhonky přímo doma v kuchyni. S klíčící biomiskou o třech patrech to bude úplně...

Klíčky ječmene obsahují velké množství vlákniny, která zlepšuje trávení, stejně jako velké množství kyseliny listové, draslíku, hořčíku,...

Kořenitá směs se skládá ze semínek ředkvičky, hořčice, fazolí, čočky, vojtěšky a řeřichy. Nejvíce vám bude chutnat společně s masem,...

Klíčky pískavice mají obecnou zpevnění a omlazení těla, jsou nezbytným potravinovým doplňkem, pomáhají nám ve snadném vstřebávání...

Pšeničné klíčky jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitamínů A, B, C a E obsahují zejména velké množství hořčíku, vápníku, fosforu, železa,...

Vláknina a mastná kyselina omega-3 obsažené v rukole stimulují chuť k jídlu, pomáhají k trávení, čistí tělo od toxinů, posilují imunitní...

Klíčky ředkvičky obsahují vysoké množství vitamínu C ( 2x více než u kořenové ředkve). A také vitamíny E, B nebo minerální látky jako...

Klíčky ředkvičky obsahují vysoké množství vitamínu C, E, B a také minerály jako jsou draslík, železo, měď a vápník.